Συστήματα Infokiosk

 

Η αξία της δύναμης της πληροφορίας είναι γνωστή. Το θέμα είναι πώς να γίνει αυτή η πληροφορία  προσβάσιμη και χρηστική.

Μέσω των συστημάτων  Infokiosk παρέχεται στο πολίτη –τουρίστα ολοκληρωμένη και έγκυρη πληροφορία για ότι χρειαστεί , άμεσα και κυρίως δωρεάν. Εξυπηρετεί το πολίτη δίνοντας του τη δυνατότητα πρόσβασης σε πληροφορίες σχετικά με το δήμο , με άλλους οργανισμούς ΟΤΑ αλλά και δεδομένα με πληροφορίες για την τοπική αγορά.

Εξυπηρετεί τουριστικούς σκοπούς και αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες αφού εκεί μπορούν να βρουν πληροφορίες για διαμονή , διασκέδαση, φαγητό, δραστηριότητες, ταξιδιωτικές υπηρεσίες μέχρι και τρόπους εναλλακτικού τουρισμού. Όλες οι πληροφορίες θα παρουσιάζονται ξεκάθαρα με κείμενα, κινούμενες εικόνες, φωτογραφίες, ήχο ακόμα και βίντεο. Επιπλέον ο χρήστης αφού κάνει την επιλογή για την δυνατότητα διανυκτέρευσης σε κάποιο κατάλυμα που επιθυμεί, του δίνεται η δυνατότητα αυτόματης δωρεάν κλήσης και συνομιλίας μέσω τηλεφώνου με την reception του καταλύματος και μόνο, με σκοπό να ενημερωθεί για διαθεσιμότητα και τρόπο πρόσβασης στο συγκεκριμένο κατάλυμα.

Μέσω των συστημάτων Infokiosk που παρέχουμε, απευθυνόμαστε και σε επιχειρηματίες όπου τους δίνεται η δυνατότητα να διαφημιστούν (καταχώρηση εσωτερικής – ηλεκτρονικής διαφήμισης). Με τη χρήση του πληροφοριακού συστήματος που διαθέτουν τα Infokiosk , μέσα από το περιβάλλον επικοινωνίας του χρήστη μπορούν οι διαφημιζόμενοι να προβάλουν τις δραστηριότητες και τα προϊόντα της επιχείρησης τους , με τη χρήση πολυμέσων (multimedia).

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Discover us

Let's be Friends

Follow us

email us Email : info@infotron.gr